| Duvet . | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Liya
Liczba postów : 40 Imię i nazwisko gwiazdy: : Liya Nightley Registration date : 14/08/2008
| Temat: Re: Duvet . Sob Sie 23, 2008 11:56 pm | |
| - Każdy ma w sobie morderce - również się roześmiała i ciągle bawiła się poduszką. - Za dużo filmów się naoglądałam, wybacz. | |
|
| |
carmen moderator.
Liczba postów : 81 Imię i nazwisko gwiazdy: : carmen hartley Registration date : 14/08/2008
| Temat: Re: Duvet . Nie Sie 24, 2008 12:03 am | |
| - okejokej, nie ma sprawy - uśmiechnęła się kładąc na poduszkach. poduszkowe lowe - sama ostatnio oglądałam za dużo filmów i mam jakieś dziwne sny, hm - zmarszczyła brwi - ale nie będę się nad tym zastanawiać, mam inne sprawy - machnęla ręką. | |
|
| |
Liya
Liczba postów : 40 Imię i nazwisko gwiazdy: : Liya Nightley Registration date : 14/08/2008
| Temat: Re: Duvet . Nie Sie 24, 2008 12:05 am | |
| - Błagam nie mów mi o snach. Przez kilka dni śni mi się ciągle jeden i ten sam sen. Moja śmierć. Sama nie wiem czy mam się bać czy śmiać - uśmiechnęła się delikatnie, bo to ją przerastało. | |
|
| |
carmen moderator.
Liczba postów : 81 Imię i nazwisko gwiazdy: : carmen hartley Registration date : 14/08/2008
| Temat: Re: Duvet . Nie Sie 24, 2008 12:11 am | |
| - śmierć to oznaka nowego życia, planów, oczekiwań... ale trzeba mieć pod uwagą to co się stało w poprzednim. znaczy brać stare doświadczenia. i, że przyjaciele mają poważne problemy i potrzebują pomocy... - zmarszczyła brwi klepiąc poduszke - kiedyś wierzyłam w sny i znam cały sennik na pamięć - roześmiała się - ale, teraz już w nie po woli przestaje wierzyć. | |
|
| |
Liya
| Temat: Re: Duvet . Nie Sie 24, 2008 12:16 am | |
| - Łał, ale wyrecytowałaś - powiedziała z uśmiechem - Ja czasami wierzę, że sny się spełniają. A w senniki... hmm... też czasami. Zazwyczaj me sny nie mają żadnej płęty i są zupełnie nie do zrozumienia. | |
|
| |
carmen moderator.
| Temat: Re: Duvet . Nie Sie 24, 2008 12:20 am | |
| - referat powiedziałam - roześmiała się wstając aby poprawić tunikę i zaczepić kelnera przy okazji - w każdym razie jak już chyba dziś powiedziałam nie trzeba się przejmować iść dalej, sny czasem się bierze inaczej niż są - uśmiechnęła się i spojrzała na jakiś zegar który tam był czy coś takiego - zaraz chyba będę lecieć... - stwierdziła ze smutkiem i związała włosy. | |
|
| |
Liya
| Temat: Re: Duvet . Nie Sie 24, 2008 12:28 am | |
| - Tak, masz rację. - uśmiechnęła się i również wstała - Kurcze szkoda, że musisz już iść... Mam nadzieję że w najbliższym czasie jeszcze się spotkamy. | |
|
| |
carmen moderator.
| Temat: Re: Duvet . Nie Sie 24, 2008 12:33 am | |
| - hmmm, jutro mogę do ciebie uciec, a jak mi się nie uda to pojutrze na pewno się spotkamy - rzekła, ah i oh, z uśmiechem płacąc za te wszystkie drinki które wypiła i po cichu zastanawiała się jak wróci do domu, samochodem przecież nie, była w stanie wskazującym i co gorsze było to trochę widać. i tak jutro będzie wyglądać jak 1000 nieszcześć, szit. | |
|
| |
Liya
| Temat: Re: Duvet . Nie Sie 24, 2008 12:37 am | |
| - Okej. Na mnie zawsze możesz liczyć - powiedziała z uśmiechem i podała kelnerowi banknoty - Podwieść Cię? No tak, mieszkamy w tym samym budynku. - stwierdziła po krótkim namyśle. | |
|
| |
carmen moderator.
| Temat: Re: Duvet . Nie Sie 24, 2008 12:44 am | |
| - okej, chętnie - uśmiechnęła się i wyszła z klubu nie chwiejąc się ze względu na swój stan ani wysokość obsaców. dojechały i takie inne, bla bla bla, bo moja matka się pluje. bajos! :** | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Duvet . | |
| |
|
| |
| Duvet . | |
|