| wspolny balowy/imprezowy. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
sasza Admin
Liczba postów : 94 Imię i nazwisko gwiazdy: : Sasha Britt Registration date : 11/08/2008
| Temat: wspolny balowy/imprezowy. Pią Sie 15, 2008 9:20 pm | |
| | |
|
| |
sasza Admin
Liczba postów : 94 Imię i nazwisko gwiazdy: : Sasha Britt Registration date : 11/08/2008
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 2:29 pm | |
| Cała sala lśniła od fioletowego światła reflektorów, które odbijało się w kryształowych zdobieniach. Saszka idealnie wpasowała się strojem w kolor, poprawiła delikatnie swoją fioletową sukienkę i usiadła. Aha, ciekawe czy przyjdzie ... | |
|
| |
gore
Liczba postów : 66 Imię i nazwisko gwiazdy: : gore earl Registration date : 15/08/2008
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 3:30 pm | |
| zastanawiał się czy to będzie kolejna impreza dla emerytów czy wreszcie będzie coś do ludzkiej zabawy na jego poziomie... jego poziom? chyba to, ze będzie mógł palić trawkę gdzie chce i spożywać nadludzie ilości alkoholu. oparł się o barierke stojąc na którymś tam stopniu i przyglądał się ludziom, który mają to przygotować do reszty. | |
|
| |
sasza Admin
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 3:32 pm | |
| yhym, podeszła do Gore i usmiechnela sie. | |
|
| |
gore
Liczba postów : 66 Imię i nazwisko gwiazdy: : gore earl Registration date : 15/08/2008
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 3:44 pm | |
| uśmiechnął się również mówiąc 'cześć'. hę. - ciekawie to chyba będzie tutaj dopiero wieczorem - spojrzał na salę widząc pustki, hm. nie ma to jak rozruszana impreza - o ile ktoś przyjdzie - wzruszył ramionami. skąd wiedział, może tutaj są same kujony które sobotnią noc spędzą na nauce. | |
|
| |
sasza Admin
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 3:47 pm | |
| - Jak czujesz się w naszym amerykańskim świecie, słońce? - powiedziała i stanęła na przeciw niego seksownie uśmiechając się kącikiem ust. Aha, skąd ona to znała. | |
|
| |
gore
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 3:53 pm | |
| - wiesz, jedyną rzeczą jakaś zdąrzyłem tutaj zobaczyć to dziedziniec, twój pokój, mój pokój i basen, ale na razie dobrze - pokiwał głową poprawiając koszulkę. tak, widział naprawdę dużo i znał tylko jedna osobe, ale się rozkręci. | |
|
| |
sasza Admin
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 3:58 pm | |
| - a jak podobają Ci się amerykanki? - zapytała | |
|
| |
gore
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 4:01 pm | |
| - na razie znam tylko ciebie, więc wyśmienicie - uśmiechnął sie jednokącikowo, znał jeszcze panią żulię z monopolowego, która zbyt urodziwa nie jest. zresztą słyszał, że 60% amerykanek ma nadwagę więc się przeraził, że będzie musiał się zadowalać tylko 40%. | |
|
| |
sasza Admin
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 4:02 pm | |
| - tylko, że ja nie jestem czystą amerykanką. mam korzenie słowiańskie - wyznała. o tak sasza była mieszanką amerykańskiego ojca i matki czeszki. | |
|
| |
gore
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 4:08 pm | |
| - to chyba dobrze, prawda? - uniósł brwi. a on był czystym anglikiem, z krwi i kości, taki bajer. rodzicie się postarali co do narodowości. | |
|
| |
sasza Admin
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 4:24 pm | |
| - prawda. - odpowiedziała iuśmiechnęła się. zauważyła, że Gore ma takie mega kości policzkowe. | |
|
| |
gore
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 9:23 pm | |
| dobrze, więc wtedy gdzieś poszli nie wiem gdzie, teraz zaczynamy od nowa, bo nie pamiętam na czym się skończyło. siedział na ostatnim schodku patrząc na dalej pustą sale, twierdził że dupa z mega imprezy w jego ulubionym klimacie. tupał lekko nogą w rytm piosenki lecącym z jego ajpoda. | |
|
| |
sasza Admin
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 9:25 pm | |
| usiadla obok niego, jakby nigdy nic. poprawila fioletowa sukienke i oparla sie glowa o jego ramie. mrauu. | |
|
| |
gore
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 9:29 pm | |
| odłożył gdzieś ajpoda, pewnie za siebie, lub do kieszeni, nieważne. - co jest? zmęczona imprezą? - roześmiał się widząc stan 'megabiby' przed sobą. i objął ją gdzieś na wysokości nerek. | |
|
| |
sasza Admin
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 9:32 pm | |
| - pewnie. - mrugnęła - ej, nie chciałbyś się gdzieś przejść? - powiedziała i przytuliła się do niego. | |
|
| |
gore
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 9:37 pm | |
| - a gdzie chcesz iść? - uniósł jedną brew, taki bajer, bo ja tak nie umiem, a nawet jak zrobie wyglądam jak idiota. znaczy on pójdzie gdzie ona chce. prawda. | |
|
| |
sasza Admin
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 9:39 pm | |
| ja tez nie umiem :C. gupie brefki. - chodz do kuchni, to zrobie ci krem orzechowy - powiedziala. aha, sama ta mysl ja rozweselala, sasza mistrzynia kuchni, na Boga, dobrze, ze ten krem chociaz umiala zrobic, dla niego wszystko. | |
|
| |
gore
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 9:41 pm | |
| - dobrze - uśmiechnął się, był trochę zdziwiony, że umie gotować ale nie miał takiej miny jak ja kiedy znalazłam właśnie cztery kubusie w swojej szafie. zacząć? | |
|
| |
sasza Admin
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. Sob Sie 16, 2008 9:41 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: wspolny balowy/imprezowy. | |
| |
|
| |
| wspolny balowy/imprezowy. | |
|