| Guggenheim Museum | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
sasza Admin
Liczba postów : 94 Imię i nazwisko gwiazdy: : Sasha Britt Registration date : 11/08/2008
| Temat: Guggenheim Museum Pią Sie 15, 2008 12:03 pm | |
| | |
|
| |
carmen moderator.
Liczba postów : 81 Imię i nazwisko gwiazdy: : carmen hartley Registration date : 14/08/2008
| Temat: Re: Guggenheim Museum Pią Sie 15, 2008 6:48 pm | |
| siedziała gdzieś na murku który widać na zdjęciu niechętnie przerzucając strony jakiejś gazety. rozglądała się na okoła przyglądając się przechodzącym ludziom. czy coś takiego. i machała nogą jeszcze, ale chyba takich szczegołów aż nie potrzeba. | |
|
| |
Liya
Liczba postów : 40 Imię i nazwisko gwiazdy: : Liya Nightley Registration date : 14/08/2008
| Temat: Re: Guggenheim Museum Pią Sie 15, 2008 6:50 pm | |
| Przechodziła obok, paląc papierosa. Zauważyła znajomą twarz przyjaciółki. - Carmen! - powiedziała radośnie podchodząc do przyjaciółki. - Jak miło Cię widzieć - dodała z uśmiechem poprawiając okulary. | |
|
| |
carmen moderator.
Liczba postów : 81 Imię i nazwisko gwiazdy: : carmen hartley Registration date : 14/08/2008
| Temat: Re: Guggenheim Museum Pią Sie 15, 2008 6:52 pm | |
| rzuciła gdzieś czasopismo do troby nawet go nie zamykając, pewnie się pognie i nie będzie co czytać. trudno, to tylko gazeta. - cześć, jakoś długo się nie widziałyśmy - uśmiechnęła się poprawiając bluzke bo zeskoczyła z murku, to tyle - co u ciebie tak ogólnie? - spytała przekrzywiając głowe z prawą czy lewą strone. nieważne. | |
|
| |
Lily
Liczba postów : 39 Imię i nazwisko gwiazdy: : Lily Gilmore Registration date : 14/08/2008
| Temat: Re: Guggenheim Museum Nie Sie 17, 2008 6:34 pm | |
| Usiadła na murku jedząc swe jakże przepyszne lody w polewie karmelowej z McDonalda xd . Czekała , jeszcze sama do końca nie wiedziała na co albo kogo . | |
|
| |
gore
Liczba postów : 66 Imię i nazwisko gwiazdy: : gore earl Registration date : 15/08/2008
| Temat: Re: Guggenheim Museum Sob Sie 23, 2008 11:15 pm | |
| stał oparty o murek paląc papierosa i rozglądając się dookoła. ciemno, nudno i nic interesującego do roboty. nawet na impreze mu się nie chciało isć, bo miał uraz co do ostatniej bo nikogo nie było :C no i tak stał i palił. | |
|
| |
Lily
Liczba postów : 39 Imię i nazwisko gwiazdy: : Lily Gilmore Registration date : 14/08/2008
| Temat: Re: Guggenheim Museum Sob Sie 23, 2008 11:40 pm | |
| Była w drodze na imprezę Miu Miu . Nagle zobaczyła znajomą twarz . No prawie znajomą xd . - Cześć . Znaczy ty mnie chyba nie znasz , bo właściwie nie było okazji . Ale ja cię kojarzę . Znaczy Sasha opowiadała mi o tobie . Jestem Lily . Lily Gilmore . Powiedziała jak zwykle szybko i niezbyt wyraźnie . Ale myślę , że szczery uśmiech wystarczył ;] | |
|
| |
gore
Liczba postów : 66 Imię i nazwisko gwiazdy: : gore earl Registration date : 15/08/2008
| Temat: Re: Guggenheim Museum Sob Sie 23, 2008 11:44 pm | |
| automatycznie poprawił kołnierzyk od polo i wyrzucił niedopałek gdzieś na chodnik. - hm, chyba nie było okazji - zmrużył oczy i brwi jednocześnie jednak po chwili wrócił do normalnego wyrazu twarzy - to pewnie wiesz jak mam na imię, ale gore - kiwną głową uśmiechając się - mam nadzieje, ze mówiła same dobre rzeczy? - uniósł jedną brew. | |
|
| |
Lily
| Temat: Re: Guggenheim Museum Nie Sie 24, 2008 2:16 pm | |
| - Taa .. Raczej tak . Też tu często siedzę . Ale potem cholernie dupa boli .. - zaśmiała się . - Tak właściwie to chyba powinnam się śpieszyć , bo ide na imprezę . No i kawę muszę kupić . Może będzie jeszcze okazja . Napewno Sasha zrobi jakąś imprezę . - powdziała tym samym znikając za rogiem muzeum . | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Guggenheim Museum | |
| |
|
| |
| Guggenheim Museum | |
|